tiistai 2. toukokuuta 2017

Henkilöt Konttivuokrauksen takana: Mikko ja Johan Sarkkinen


Tämän viikkoisessa henkilöesittelyssämme vuorossa ovat tilaelementtiasentajamme, veljekset Mikko Sarkkinen ja Johan Sarkkinen. Mikko ja Johan vastaavat toimisto- sekä WC-/saniteettikonteistamme aina kasaamisesta, ylläpidosta ja huollosta aina tarkistuksiin ja pesuun.

Mikko työn touhussa.
Toimistokontit kasataan yleensä valmiista elementeistä (umpi-/ovi-/ikkunaelementit), jonka jälkeen niihin asennetaan sähköt sekä valot. Toisinaan myös esimerkiksi konttien sisäseinät saavat uuden maalipinnan asiakkaan toiveiden mukaan, tai kontteihin laitetaan huonekaluja, minikeittiötä, tilanjakajia tai muuta, mitä asiakas toivookaan. Tyypillisimmin toimisto- ja saniteettikonttien vaatimien huoltotöiden piiriin kuuluvat ovien saranat ja lukot, jäävauriot, sekä lavuaarien, vesivaraajien ja pönttöjen vauriot.

Mikon ja Johanin tukikohtana toimii Kellossa sijaitseva tilaelementtihallimme, josta löytyy n. 100 m2 varastotilaa ja 100 m2 kasaustilaa. Hallin pihalta löytyy myös Konttivuokrauksen toimisto-/saniteettikonttivarikko, johon vuokralta vapautuvat kontit tuodaan tarkistettavaksi/kunnostettavaksi. Kellon toimipisteen lisäksi paljon työtä tehdään myös mm. konttien asennuskohteissa, joissa esimerkiksi suurempien tilakokonaisuuksien kasaaminen ja toisinaan pohjien rakentaminen tapahtuvat.

Johan asentamassa välikatosta kontin ja hallin väliin.
Konttihommien lisäksi Mikon ja Johanin kädet ovat jatkuvasti täynnä muitakin korjaus-/uudisrakennusprojekteja. Johanilla on taustalla puuartesaanin/sepän koulutus ja Mikko on ammatiltaan timpuri/kirvesmies. Johan on käynyt myös nimenomaan toimisto-/saniteettikontteihin suunnatun huoltomieskoulutuksen Containexin tehtaalla. Kummaltakin mieheltä löytyy vuosien kokemus rakennus-/huoltomiesalalta, sekä töiden vaatimat sertifikaatit.



Ota yhteys:
Mikko 050 433 4684
Johan 040 410 5966


----
Kirjoittaja
Hannu Tarvainen
Konttivuokraus Oy










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti