keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Henkilöt Konttivuokrauksen takana: Jami Korpela

Tämän viikkoisessa henkilöesittelyssämme vuorossa on Depot Managerimme, Jami Korpela.

Jami aloitti työt Konttivuokrauksella 2016 lopussa. Mistään uudesta tekijästä konttirintamalla ei ole kyse, sillä Jamille on kertynyt aiempina vuosina runsaasti kokemusta konttien korjaus-/huoltohommissa. Myös Oulun satama on tullut miehelle hyvin tutuksi aiemmissa työtehtävissään. Depot Managerin hommiin sisältyy konttivarikon ylläpito (käytännössä mm. tulevien ja menevien konttien sekä niiden kunnon seurantaa yms.) ja kehittäminen.

Myös konttien modifiointi- ja korjaustyöt ovat suurelta osin Jamin heiniä, aina osien hankinnasta ja hintojen laskemisesta muutostöiden tekniseen suunnitteluun sekä toteutukseen. Käytännössä kaikki Oulusta lähtevät erikoiskonttimme ovat enemmän tai vähemmän Jamin käsialaa.

Sivuoven tekemistä
Jami kehittää myös jatkuvasti uusia ratkaisuja tehostamaan konttien käsittelyä entisestään, mainittakoon vaikkapa niistä viimeisin - konttirullakko, jonka avulla konttien siirtäminen pienillä välimatkoilla (esim. varikolta konttihalliin) on helpottunut huomattavasti aiemmasta.

Vapaa-aikansa Jami viettää perheen parissa sekä kuntosalilla. Jamiin voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse:

+358 40 741 3805
depot.oulu@konttivuokraus.fi


---
Kirjoittaja:
Hannu Tarvainen
Oulun Konttivuokraus Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti