torstai 10. elokuuta 2017

Henkilöt Konttivuokrauksen takana: Jesse Mattson

Jesse Mattson hoitaa Hampurin toimistollamme Konttivuokrauksen (ulkomailla MC Containers) kansainväliset projektit ja asiakkuudet. Myös erikoiskontit sekä kansainväliset kuljetukset kuuluvat hänen vastuualueeseensa. Jesselle on vuosien varrella kertynyt kokemusta lähestulkoon kaikilta kontteihin ja kuljetuksiin liittyviltä eri osa-alueilta.

Jesse  konttihallissa Oulun vierailullaan elokuussa 2017.
”Konttien parissa olen ollut lähes niin kauan kuin muistan. Ensimmäiset konttitehtäväni taisivat olla konttien siivousta ja apukuskina toimimista konttiajoissa. Siitä sitten siirryin vähitellen tekemään konttien vuokrausta ja myyntiä, sekä avustamaan kansainvälisten kuljetusten hoitamisessa. Koko työurani ei kuitenkaan ole mennyt konttien parissa, vaan on siihen mahtunut monenlaista muutakin, aina testaustoiminnasta online-markkinointiin. Paluu konttimaailmaan oli ollut kuitenkin jo pitkään mietinnässä, ja vuonna 2015 muutin Hampuriin perustamaan kansainvälisen toimistomme sekä vastaamaan sen tehtävistä.”, Jesse muistelee.

"Työn parhaita puolia ovat ehdottomasti sen monipuolisuus, vilkkaus sekä kansainvälisyys. Jokainen päivä on erilainen ja täynnä uusia haasteita, mikä pitää mielen virkeänä sekä haastaa koko ajan löytämään uusia ratkaisuja pulmiin. Kansainvälisyys on aina ollut minulle tärkeä asia ja yhteen päivään saattaakin mahtua 4-5 eri maan projektia neljällä eri kielellä - mitäpä muuta sitä voi toivoa 😊.

Vapaa-aika Jessellä menee urheillessa, matkustellessa sekä perheen kanssa. 

Ota yhteys Jesseen:
+358 8 41 5416 05
jesse@konttivuokraus.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti