perjantai 8. tammikuuta 2016

Konttivinkki.fi - blogi aukaistu 8.1.2016


Oulun Konttivuokraus Oy:n ylläpitämä Konttivinkki.fi-blogi on nyt avattu. Blogissa julkaisemme tietoa konteista, vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin sekä tuomme esille uudet trendit konttimaailmasta. Kirjottajina toimivat Oulun Konttivuokraus Oy:n Suomen ja Saksan toimistojen henkilöstö.

Miksi tämä blogi syntyi?


Ajatus blogin aloittamisesta syntyi keväällä 2015 kun mietimme tapoja antaa lisää tietoa konteista ihmisille ja huomasimme, ettei selkeää suomenkielistä tietopankkia konteista tunnu löytyvän. Tietoa konteista on saatavilla todella paljon eri kielillä, mutta Suomessa tieto on etsittävä useasta eri paikasta. Lisäksi meille on vuosien aikana tullut eteen monenlaista kysymystä kontteihin liittyen, alkaen kontin käyttöiästä aina kontin korjaamiseen liittyviin teknisiin vaatimuksiin.

Näiden asioiden tiimoilta päätimme siis avata Konttivinkki-blogin.

Mikäli sinulla on kysymys kontteihin liittyen tai haluaisit meidän käsittelevän jotain aihetta blogissamme, laita meille viestiä sähköpostilla tai kommenttina.

Tervetuloa lukemaan blogiamme. Toivomme, että siitä on sinulle apua ja saat myös ajatuksia mihin kaikkeen kontit soveltuvatkaan!Ystävällisin terveisin,

Jesse Mattson

-------------
Kirjottaja

Jesse Mattson
MC Containers, Saksa / Oulun Konttivuokraus Oy
info@mccontainers.com
Linkedin
"Simplicity is the ultimate sophistication. ” - Leonardo DaVinci

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti