perjantai 13. toukokuuta 2016

Konttien lukitseminen

Saamme usein kyselyjä konttien lukitsemiseen liittyen, joten tässä pieni infopaketti aiheesta!

Kontin lukot
HOX! Varastokonttien lukot (ks. kuva oikealla) eivät itsessään lukitse konttia vaikka ne lukko-nimellä kulkevatkin. Niillä viitataan itseasiassa kontin ovien salpoihin, jotka ovat myös itsessään erillisellä riippulukolla lukittavissa. Tämmöisiä lukkoja löytyy lähes kaikista merikonttiin/varastokonttiin perustuvista konteistamme (bulkkikontti, kylmäkontti, räjähdysainekontti jne.). Myös pienet tynnyri-/nestekontit ovat lukittavissa riippulukoilla.


Riippulukoksi suosittelemme laadukasta ja kestävää lukkoa esim.
Finanssialan keskusliiton hyväksymät lukot (Abloy jne.).Lukon suojakotelo
Uusissa varastokonteissa on yleensä vakiona vakuutusyhtiöiden hyväksymät turvakotelot lukoille. Jos turvakoteloa ei ole ja konttiin murtaudutaan, vakuutusyhtiö vähentää yleensä n. 10% vakuutettavasta summasta. Turvakoteloita on saatavana myös lisävarusteena ja voimme asentaa niitä vanhoihin kontteihin, joissa niitä ei aina välttämättä ole. Turvakotelon alle tulevan lukon tulee olla hieman ohuempi (n.8mm lukkorengas), jotta se voidaan asettaa alakautta paikalleen. Kotelo suojaa sitä tehokkaasti murtoyrityksiltä (ei saa voimaleikkureilla tms. poikki).Lasikontin lukko
Joissain konttimalleissamme (toimistokontti, saniteettikontti, roskakatoskontti, olutkontti jne.) on erilaiset ovet kuin varastokonteissa ja niissä itsessään on lukko. Lasikontin lukot ovat saman tyyliset kuin esim. eurooppalaisissa parvekkeissa ja ne avataan hieman poikkeavalla tavalla normilukkoihin verrattuna, mikä on joskus aiheuttanut ihmisille päänvaivaa. Kuvalliset ohjeet lasikontin lukkoon löytyvät kotisivultamme ja video-ohje Youtube-kanavaltamme.


-------------

Kirjottaja

Hannu Tarvainen
Oulun Konttivuokraus Oy
markkinointi@konttivuokraus.fi
www.konttivuokraus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti